Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarglädje

Glädjen med att skriva dikt

påminner om den glädje

man känner när man kastar pil;

och pilarna råkar hamna

i bra valörer på tavlan

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-27 12:57



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så härlig poesi om skrivarglädje !
Blir glad när jag läser den!
2017-12-28

  Kungskobran VIP
Glädjen är när man hittar det rätta flytet och rimmen ramlar på plats
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP