Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

en del fyller sitt liv med ägodelar

jag fyller mitt med musik och poesi




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 09:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Nåt måste man ju fylla ut tomrummen med ;)
2017-12-30

  Solstrale VIP
Det är gott! Så gör också jag! Fint!
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP