Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusare tider

Ljusare tider
söker solen bakom moln
som vinden hämtar




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-27 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nåt jag gillar med din text
2017-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Förtröstansfullt och hoppingivande!
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten