Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknade vän


Tänker på doften av ditt nykokta kaffe, barnens lek,
blåbärsmuffins och skratten vi sjung ut tillsammans

En vän i nöden, en hjälpande hand i mörkret
dörren stod alltid öppen och dina ord fick mig lugn

Ett ljus i dimman som ledde mig tillbaka på vägen
ofta gick jag vilse men ditt ljus slocknade aldrig



Du vet väl min vän att det ordnar sig tillslut

det blir aldrig som förr då vi följer tidens tand

för vi lär oss av det som var, är och det som komma skall



Jag längtar till dagen då jag smakar ditt kaffe igen
få krama om dig min vän, få se dig le och höra ditt skratt

Vill bara säga att du betyder väldigt mycket för mig
vi skapade en historia som blev unik för just oss

Dagens ros i form av denna text, vill jag ge till dig
vi syns snart och då blir det glada miner igen









Fri vers av lillstrumpa
Läst 996 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-01 19:46



Bookmark and Share


    Camillaa
riktigt bra :P
2006-08-22

  Hapalochlaena
*lost for words*
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa