Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtalet

lär mig:
att bita min egen tunga,
tugga den under
samtalets långa tystnader

det finns ingen som bryr sig
om vad din linje var
du kan släppa den för den demokratiska processens
käftar, helande tunga, sammanpressade läppar
ingen som vill se dig tvätta dina händer
släpp duvan till flocken nu, lär av samtalet
lägg dej intill de varma kroppar som inte
önskar något ont,
diskutera med dem, vik dig för dem
erkänn dina misstag och dina segrar
förstå att detta inte är en niddikt!




Fri vers av vove_bby
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove_bby
vove_bby