Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min njutning är garanterad


av bara befintligheten av dig
av bara närheten av dig
av bara synen av dig
av bara tanken på dig

all fokusering
all koncentrering

bör därför alltid ligga på dig


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-27 17:45



Bookmark and Share


  aol
Säger bara ett klart bokmärke.
2018-04-04

  Nina Nightwish
Tänk om alla tänkte så, vad vackert:) Tack för en fin text
2018-01-12

  Virvelvind
Den uppskattning du beskriver som många kvinnor söker efter.
2017-12-30

    ej medlem längre
En sensuellt vacker pärla av ord.
2017-12-30

  Öknens Ros VIP
granskad ända in i sömmarna, det gäller att hyfsa till sig då! ;)
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP