Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

 

Att vara en vän

är att vara där

när ett jag

behöver ett du

En vän förvandlar

mötet till

ett ögonblick

utav nu

En spegelbild

som ändå är

en annan,

av kött och blod

som säger saker

jag inte kan

för att jag

kanske saknar mod




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-27 18:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina tankar om den dyrbara vänskapen.
2017-12-28

  Nils-Robert
Vilken dikt med djup. Om relation till en vän, om modet att säga det man vill eller borde men inte törs. Så bra fångat.
2017-12-27

  Nils-Robert
Vilken dikt med djup. Om relation till en vän, om modet att säga det man vill eller borde men inte törs. Så bra fångat.
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP