Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret faller

vi ska ha träff
jag duschar och gör mig klar

jag tar ett glas vin
en sista koll i spegeln innan jag går ut

mörkret faller
jag hör musik på avstånd
musiken gör mig glad

jag hoppar på bussen
och ler fånigt mot alla människor

du gör mig så lycklig
jag tar en öl i baren medan jag väntar

mörkret faller
jag hör musik på avstånd
musiken gör mig glad

så får jag ett mess från dig
”jag kan inte komma
vi måste ses nån annan dag”
jag blir besviken och nu ler jag inte längre

och mörkret faller
jag hör musiken
men den gör mig inte längre glad




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 14:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Du skriver okonstlat och rätlinjigt enkel poesi - Jag uppskattar sådant och Hoppas att musiken du gör är lika fri från tomtar och krusiduller !!!
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP