Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Walborg lockade mig till att publicera dessa sena tankar - tack kära du!


Till Livet invid överåren

 

 

Någonting inom mig

säger att kraften i skeenden

blir starkare med åren och

förhöjs innan tiden löper ut. 


Ett gott Nytt År

fyllt av märkliga minnen 

önskar jag dig! 

 

 

Monika

från andra sidan av Botenviken




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-27 20:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Instämmer om kraften i skeendena, tack för en fin text! Och nyårsönskan - kan man önska sig en bättre? Ingalunda! Tack för den och tack detsamma på samma sida Bottenviken!
2018-01-05

  Solstrale VIP
Beundransvärt vackert och allt gott till dig och de dina önskar jag! Kram! :)
2018-01-04

  Eva Langrath VIP
Fina tankar Gott Nytt År till dig också
2017-12-28

  walborg
Tack kära Du för hänvisningen till mig men det är Dina egna fina ord som gör mig glad och inbjuden att dela känslorna med Dig.
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP