Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
L´umanitá consuma sempre piú le risorse che la terra riesce a produrre/Mänskligheten förbrukar mer och mer av de resurser som jorden förmår att producera.


La Natura/Naturen

La Natura

La Natura corpo dell´Anima

La quale subisce la tossicodipendenza dell´Uomo

A quando la fine........

 

Naturen

Naturen Själens kropp

Som får utstå Människans Konsumtionsberoende

När Slutet.......




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-12-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP