Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske störtar jag

Har du hört om han som flög för nära solen?
Han brann i alla fall för nåt
ibland det känns som jag lever på Nordpolen
och jag vägrar frysa fast för gott

De har sagt till mig att jag är annorlunda
jag orkar inte lyssna mer
jag är vaken nu och tänker inte blunda
för jag är en del i allt som sker

Jag har rätt att gå på vägar och på gator
jag har rätt att vandra här och där
kanske hamnar jag bland bögar och bland flator
som har rätt att vara där jag är

Kanske möter jag en flykting från ett krigsland
nån som hade kunnat vara jag
det är inte säkert att vi får ett starkt band
men vi delar faktiskt natt och dag

Kanske störtar jag men jag har rätt till egna vingar
om jag faller ska jag fånga stjärnorna
och när jag flyger igen kasta ljus i alla blickar
som har släckts av de inskränkta hjärnorna

Har du hört om han som flög för nära solen?
Jag vägrar frysa fast för gott...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-28 00:24



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra om rätten att få vara sig själv
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP