Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : copyright : soligajag_1


Julen och dess innebörd

Julen kom och rann iväg,
har inte orkat med varken poesi eller
andra aktiviteter.

Vill med detta säga :
Önskar er alla fina poesivänner ett
Riktigt Gott Nytt År !
Hoppas eran Jul va lugn och mysig.

Just nu är huvudet fullt med olika former av lärande,
är tudelad just nu, gjorde jag rätt eller fel
som gav mig in i blomningen av djur, natur och
vitaminer som får kroppen i trim.

Tar mig en till funderare idag.
Hoppas hitta rätt bland labyrinternas djungel.

En sak har jag lärt mig med åren dock.
Lita på din egen intution och ge dig hän.

Har ni någonsin funderat på om ni gjorde rätt val?
Ge mig en vink isåfall, tack.

Njut av denna dag och ge någon ett leende
på vägen!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-28 08:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sent läser jag detta - önskar alltså God fortsättning på det nya året!
2018-01-05

    ej medlem längre
God fortsättning och Gott nytt år, önskar jag dig.
2017-12-31

  Peter Olausson VIP
Ett riktigt Gott Nytt År också till dig!
2017-12-29

  Änglaögon
Ha det gott och lita på att du gör rätt beslut.
2017-12-28

  Valter Örn VIP
Lita på sin intuition och ge sig hän är en fin maxim !
Jag önskar dig all lycka framgent med vad du företar dig !
2017-12-28

    ej medlem längre
Den där veligheten som drabbar oss då och då är igenkänningsbar! Tvekan att våga ta det där språnget kan ibland hindra oss från att utvecklas. Men lita på magkänslan den tar sällan fel!
God fortsättning och Gott Nytt År önskar jag dig.
2017-12-28

  ULJO
Gott slut och gott nytt önskas dig
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP