Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heja livet!


Blodörn

 

 

Ristande blodörn på inköpslistan
Förminskad till ett oskrivet SMS
Skrattar han hest och förtrollat

 

 

Dömd

Gömd

 

En oönskad förlossning av aversion och äckel
Ett misstag planterat på en skitig madrass
Tillverkad i utbyte mot en påse glömska

 

Hatad

Ratad

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 1484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-28 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" I Budjonnys röda armé: varenda ord värd två"
2017-12-29

    Jag är fan större än Sartre VIP
Hm, ja ”blodörn” är sjukt brutalt. Du använder det på ett bra sätt.
2017-12-28

    ej medlem längre
Orden slår mot näthinnan och griper som en kall hand om känslorna.
2017-12-28

  Öknens Ros VIP
livets skuggsida där mörker alltid råder.
2017-12-28

    ej medlem längre
hårda
genomskinliga
paraplyer
hjälper inte här, smärta & +
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP