Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem

vem kan stilla min längtan
vem kan göra mig lycklig

vem kan vara sån
sån att jag står ut?

ingen kan stilla min längtan
ingen kan göra mig lycklig

ingen kan vara sån
tillräckligt mycket
och tillräckligt lite

sån att jag står ut




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-28 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP