Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom


när mig
med tomma ord
fulla meningar


giv mig
läppars värme
ärrbeklädd kropp


kom
överskölj mig
med liv


jag är
blodröd


när mig
med tystnad
mörkrets ljus


giv mig
konsten att
leva


jag är
dimman


kom
överskölj mig
med livslust




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 391 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-28 18:15



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Älskade du.
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting