Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasmus

Prisvärt.
Var det så vi ville ha det?
En kinakrog, en billig bärs och Joe Labero.
Var det dit vi ville komma?
Allt till salu.

Är du lycklig?
Var det hit du ville komma?

Nöjd.

Är du nöjd med ditt liv?
Räcker det här för dig?
Att vara nöjd?

Märkesbutiker.
Att känna dig rätt.

Rasmus.

Barn.

Vad lämnar du över till honom?

Ett välrenoverat kök.
En fredagsfylla.
Några charterresor,
minutiöst planerade av några
25-åringar.

Det fanns några i din klass som ville något annat.

Du var en av dem.




Fri vers av Lars Klippmark
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-12-28 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Klippmark
Lars Klippmark