Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profilbild.

Vem är jag.

Jorden.
Mörk och doftande
månen, kall och blank.

Vem vill du jag ska vara?

Havet som omsluter dig utan frågor.
Gudinnan som dödar utan att svara.

Vad söker du?

Viska mitt namn så kommer jag.
Tom och spegelblank
Redo att tjäna.





Fri vers av Ellåtta
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-28 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta