Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 rader (som håller mig vaken)

mina rosor vissnade
dog och blev till jord
mina läppar klistrades
ihop och tyst utan ord
blev jag kvar skyddad
av vita väggars otro i
januari firar vi två års-
jubileum av barn- och
ungdomspsykiatrins
receptbelagda fiasko




Fri vers av Systertusen VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-29 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen VIP