Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ny dag väntar

 

Gryningen

ber en bön 

i mina öppna händer

 

Livet framkallas långsamt

till morgonmöte

 

En ny dag väntar

 

Vill lämna ljus

till våra själaländer

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-12-29 06:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ VACKERT!
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Att kunna se ljuset ger framtidshopp...mycket vackert...
2018-01-07

  Bo Himmelsbåge
Ljuv och stämningsfull bild!

Subtilt och innerligt fångar Du
morgonljusets gåva i Dina händer
och räcker den till oss läsare,
så att vi inte ska misströsta nu i mörkrets och kylans tecken...
Det finns hopp...!
2018-01-04

  Karina"Kia"
Mjukvackert skrivet i tanken den beskriver!
2017-12-31

  Nils-Robert
Det subtila morgonljuset
2017-12-30

  Blått Norrsken VIP
Så vackert och krispigt innerligt .
2017-12-29

  Rise Little One
Vackra tankar från din poetiska penna!
2017-12-29

  Solstrale VIP
Juvligt fint och varmt!
2017-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer i din vackra text.
2017-12-29

    ej medlem längre
Makalöst vackert.
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP