Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en horisont

 

gå rakt igenom mig

du Helige 

som en horisont 

av gryning 

 

lämna spår 

av morgonljus 

tillräckligt små 

för mig att plocka 

 

som bären jag plockade 

som barn 

och trädde på strå 

 

gå igenom mig

just så

 

som en horisont 

av små röda solar 

tillräckligt små 

för mig att lägga 

i munnen

 




Fri vers av Kristina Wallbing
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-29 08:33



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vackert och rytmiskt med ton av ett vemod men ändock med en förhoppning
ett självklart bokmärke
2020-12-29

  Ove Wahlqvist
Väldigt vackert och personligt!
2018-08-15

  Färdskrivaren VIP
En dikt som är skön att läsa.
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Wallbing
Kristina Wallbing

Senast publicerade
Som en horisont
Ekorren
* Se alla