Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna stad

i denna stad kryper skuggor kalla längst stråkars tag

i denna stad svanar havet utanför sin mur

i denna stad fyller brygden sina glas

i denna stad har mörkret infunnit sin glans

 

du var den plats där livet fann sitt brus

du var den plats där demoner vann hjärtan

du var den plats där spiralen gick ner

du var den plats ingen förlät




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP