Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara skriva

nu spyr jag bara ur mig texter

skulle jag ge ut en diktsamling

så skulle jag naturligtvis välja mina bästa texter

men det är skönt att bara spy ur sig tankar

och inte tänka så mycket på

vad som är bra och vad som är dåligt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 11:24



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Precis så måste man förhålla sig till mycket kreativt skapande - Liksom att leka sig fram till ett mer personligt språk !!!
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP