Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mer plats för glädjetoner


Sorgens strof
den skär i mig
framför
glädjetorners bakgrund

Jag önskar den
var bara här
en liten liten
stund

Sorgens strof
gå så din väg
gör dig redo
för din blund

Jag nu tar
glädjetorners svär
framför dig
Sorgens strof
du är ej
sund








Fri vers av Havsvind
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-29 11:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sorgearbete, ja!
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind