Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Ja, vi kan ge ut lite rikskuponger, där vi anser det nödvändigt.


Ett uppdrag som alla andra.

"Att få en nalle av polisen är stort"

I den här texten söker vi nya projekt.
"Ni förstår jag har en film i mig..

"Men se på de jag designat i blått..

"Som en symbol, ett märke i guld.

-Så, nu har vi bollat idéer och
läst lite snabbt i gamla bibeln.

-Va bra, men var inte rädda i/
uttrycket; "märket i pannan."

-Det kan betyda; att vara hotad,
det här uttrycket är bara så, old.

___

-Vilka "de i blått?

-Äsch, tänkte på de tunna lös polon, som jag designat..

-Ok, fast vi beställer in dom i blått, med guld märke på.

-Ja, då sitter det iallafall inte på pannan.

-Men vi hotar väl ingen?

-Nej, inte, men de som är utanför upplever det så.

-Ja, för vi har den makten, med oss in i samhället.

-Det märks att ni inte riktigt är med i leken, är ni?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP