Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag skrivit?

jag har skrivit

ca 15 låttexter ( som finns kvar)
150- 200 låtar

och så dessa dikter/ texter

jag känner mig inte speciellt produktiv
men allt är ju relativt

vad har jag gett ut?

en skiva och snart kommer min andra
det kommer att bli sammanlagt ca 27 låtar
när min andra skiva är utgiven

jag känner mig fortfarande inte speciellt produktiv
däremot är jag också bra på att konsumera
både musik och övrig konst




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 09:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tre plattor.
Över 7000 dikter och texter.
En diktsamling.
En text på en LP med Anders F Rönnblom.

Men det är inte det som gör mitt liv värt att leva. Det är inte där jag har min identitet.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP