Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem lyssnar?

min musik har funnits lite över 2 år på Spotify

jag har ca 8.500 lyssningar sammanlagt på Spotify nu

här på poeter.se har jag funnits knappt 2 veckor

och jag har redan över 2.300 läsningar av mina texter här

med den farten kommer jag att vara mera läst här
än jag är lyssnad på på Spotify

inom ungefär en och en halv månad
från det jag blev medlem här

det är vansinne att ge ut egen musik
och tro att man ska synas/ höras

det lär laddas upp ca 25.000 nya låtar på Spotify per dag




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP