Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Vi män måste rätt kunna uttrycka

vilka fina känslor vi känner

för våra fina kvinnor

Inte minst får vi då även känna

att vi får 

så många fina känslor tillbaka




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 13:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det talas alltför lite om känslor, de fina, både från mäns och kvinnors sida.
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP