Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli galen.

Plötsligt en dag kändes det inte längre.
Min intensiva, smärtsamma verklighet hade bleknat till minnen som i sin tur bleknat till diffusa bilder som kanske eller kanske inte hänt just mig.
Jag fyllde mig med flytande yrsel;
lekte passionerad kärlek;
lyssnade på plågsam nostalgi;
inhalerade glömska och skratt.
Jag studerade fotografier från tider som varit, men inget kändes på djupet.
Inget var verkligt.
Så jag stod kvar
och undrade
om det var såhär det var
att bli galen.




Prosa av LexFirefly
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-29 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly