Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man blir kär i människor med vilka man endast kan konversera med genom intervjuer.


Shahdaroba

Jag säger att min sko är brun
Du säger att du inte äger några bruna skor

Jag säger att min syster har gått bort
Du säger att du inte har några syskon

Jag existerar bara som en spegelbild av dig
Du ser rakt igenom mig
Tills jag påpekar en spricka i spegeln
och du ser att jag ser tillbaka på dig genom reflektionen,
med egna ögon
och du ser mig för en kort sekund. Rädd?
Men du skakar av dig sprickan

och jag förvandlas återigen till en spegel.




Övriga genrer av Imarjab
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imarjab