Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har spindelfobi. Och skrev denna idag 29/12 2017. Dikten var rolig att skriva.


Spindeln och flugan

Imse väver nät så fina
tänk, när solen på dessa skina.

Imse väver många nät
på detta blir Han rik och tät.

Välkommen in i min stuga
sa Imse till sin vän fluga.

Imse till flugan sa
vi ska leka och roligt ha.

Imse sin fluga lura
snart hon börja tjura.

Mycket mat Imse i nätet fick
sedan sa Han hick, hick.

Flugan blev i nätet fast
och fick stå sitt eget kast.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-29 19:56



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
Tänker på the Whos låt "Boris the spider" när jag läser din dikt/smile
2018-04-25

    GG
Jag tycker dikten skulle passa bra att läsa för de små, och lära dem hur spindeln får mat.

2018-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja. de kan vara luriga, spindlarna...fast de väver vackra nät...trevlig dikt...
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning