Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigern

i aprilvädret
där vemodet dränkte sorgen
glömde en tiger bort sina ränder
Ömsom skröt
ömsom skrek
att du aldrig skulle få veta
vad de hade bokstaverat




Fri vers (Fri form) av Eliderad
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliderad
Eliderad