Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en förlorad kärlek


Ti amo e ti voglio bene ...

Ti amo e ti voglio bene ...

Dimmi mi ami sempre, amore mio ?

Om jag nu återvänder till Norden,
följer du mig för ett nytt liv?

Kanske är det vad vi behöver för att glöden ska komma tillbaka,
ärligt talat så ville jag inte förlora dig.

Men en förlorad kärlek kanske blir en amore sempre,
vill du följa med mig till mitt land?

Förgät ej att jag var beredd på att flytta till Bella Napoli,
för min kärlek för dig lever än idag.

Amore mio, jag älskar dig och vill dig väl ...

...säg mig, älskar du mig än?




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-30 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm