Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undring 1

En gång var jag inte husockupant
Undrar hur det hade varit?




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-30 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson