Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsynt

Livet blir tydligare när jag går sakta
Nu ser jag det!!!




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-30 10:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så
2017-12-30

  Solstrale VIP
Klockrent!
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson