Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tsunami

 

 

 

 

vi flyr natten

genom de färgsprakande

rymder

på stränder av vitsand

mitt hjärta låg

kvar

 

augustimåne

sorlet av bankettdeltagarnas

röster

fjärran blånande

urskog

 

och

gatorna i sorgflor

ligger övergivna i smärtans

grepp

 

natten vi flydde

ljuskäglorna svepte över terrängen

men vi gömde

oss

i kryptan

på den ortodoxa kyrko

gården

 

på avstånd hörde

vi dem

de svarta visslande ljuden

men sedan

-

kom tsunami

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-30 11:58

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bildkontrasterna liknelserna är makalöst träffande talande poesi!
2018-01-04

    ej medlem längre
Mäktigt och suggestivt flöde som vågen före den riktiga tsunamin!
2017-12-31

    ej medlem längre
Orden målar en hemsk mardröm.
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP