Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska vi män få tilbaka vår trovärdighet ?

Det har blivit så vanligt

att män "köp in sig" med smicker

för att få sex

Nu har kvinnor reagerat mot detta

och vill bli sedda och åtrådda

på ärligt sätt

Och hur ska vi män nu agera

för att få tillbaka trovärdigheten ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 16:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vi kanske föds på nytt, men jag är nog mer naturligt lagd och icke dömande,mat glimten i ögat, en räv bakom örat och gömt min stjärtfena så som den sjöjungfru jag är ... fast född i stenbockens tecken... Nej nej var er själva men visa varandra och kvinnor respekt så blir det perfekt!
2017-12-30

  Solitaire VIP
Det är nog inte just det kvinnor reagerat på först och främst
2017-12-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Di få välan ömsa skin likt ormen
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP