Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar


Tårar på mina kinder
Långsamt ned de föll
Landade i floden
Där jag sedan låg omkull

På stegen jag nu klättrar
Sakta upp igen
Vill titta på en utsikt
Från en plats som är min vän







Fri vers av Havsvind
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-30 18:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind