Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från igår

365 dagar

Lika många känslor

Sen sommarnatt

2 nervsystem

En början

Ett slut




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-30 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Början är alltid i nuet
tänkt n u

lev i nu

vacker bild !!!!
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen