Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga inte att våga

Ibland gör jag rätt,
Ibland gör jag fel
men
Oftast vågar jag inte göra någonting





Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-30 18:21



Bookmark and Share


  Fulbergarn
näh, jag håller med, fast ibland vågar jag det jag absolut inte borde
2018-01-02

    ej medlem längre
det är mänskligt
men vi måste börja på ruta ett
och våga!
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen