Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Kvällsrundan vid sjön
lindrar saknaden något
efter strand och hav,
vågskvalp och lukten av tång
en oändlig horisont




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-30 20:48



Bookmark and Share


  Syrran77
Ständigt denna längtan till havet. Stark igenkänningsfaktor! Mycket bra skrivet.
2018-01-01

  DavidM VIP
Dikt som berör och jag känner igen mig i. Gillar den längtansfulla nyansen i den.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten