Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ringer mig ...

När du ringer mig så minns jag hur det var,
smärtan lever än idag,
såsom kärleken för dig,
ibland undrar jag om du har trängt bort det onda,
all kärlek är ej möjlig ...

...låt den du älskar få leva.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ge frihet
Bra bra dikt
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm