Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagen innan nyårsafton


jag följer

jag följer
ficklampans stråle
fram och
tillbaka
till vedboden

det ömsom
regnar
ömsom snöar
råkallt

vinden
trycker igenom
klädslen
fyller pannan
sommarvärme
fyller huset

stödknaster
från köksspisen
västkustvinter




Fri vers av tom boreland
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-30 21:58

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint om en händelse som ger värme.
2018-02-04

  Daniel_78 VIP
framställd energi
på andra sidan viken
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland