Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusell

 

 

 

 

Som den går runt runt runt och jag åker med men hur hamnade jag egentligen här i denna trängsel bland feta medelålders finska män och deras övergödda pratiga kvinnor med sina mobiler på handsfree stoppa snurran jag vill av nu men det finns ingen nödbroms och ingen svulten maskinist man kunde muta sedan fantiserar jag man kunde få igång ett rejält slagsmål och tvinga säkerhetsvakterna på nöjesfältet ingripa medan man snabbt och obemärkt sätter sig i säkerhet men jag är nog för klent byggd för att mucka gräl med mastodonterna här med armar tjockare och hårigare än mina lår så jag bara finner mig i att åka runt runt runt men hur hamnade jag egentligen här. . .

 




Prosa (100-ordare) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 22:03

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka levande vindlingar! Det är bara att hänga med på åkturen. Vad omgivningen snurrar indeed. Gillar!
2017-12-31

  i af apa
Wunderbar!! Och jag ser Allt
framför mig, ledigt och lätt...

merry-go- round merry-go-round merry-go-round round and round
me

2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP