Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där en saga slutar börjar en annan

För så levde de lyckliga i alla sina dar
Skratsch
Nä, stopp där
Det finns ingenting som heter de levde lyckliga
i alla sina dar
Det är en utopi
För ingen kan känna sig helt lycklig med sin tillvaro
Twentyfour – Seven månad efter månad
år efter år
För det funkar inte riktigt så
Men visst kan man få inbilla sig och drömma om
att man känner sig helt lycklig mest för jämnan
Det är inte förbjudet
Inte än så länge i alla fall…

Där en saga slutar börjar en annan!

Ken Cassel
30/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-30 22:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Drömma och fantisera måste man ju få fortsätta med...Gott Nytt År önskar jag dig...
2018-01-07

    ej medlem längre
Vi får aldrig sluta drömma och hoppas - tack för dina ord som visar just det!
Gott Nytt År min fina poetvän.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel