Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöblandat

snöblandat regn
hon försöker få struktur
inför nyåret




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-30 22:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ler, om, igen
2017-12-31

  Annie b'larsson VIP
Kände igen mig i din haiku. Sen är den säkert mycket klurigare än vad jag anar. Får läsa imorgon igen.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP