Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla sång

Du är skitfalsk, skitbra på att ljuga
du har lurat mig ännu en gång
jag är ensam som en liten fluga
här med en jävla sång

Och jag tänker att jag borde sluta
jag är trött som en trasig ballong
mina tankar i en liten ruta
blir till en jävla sång

Det finns ilska som du borde höra
och det är en historia så lång
men du hör väl med ditt döva öra
inte en jävla sång

Jag har sorger som du inte känner
packade i en psykisk kartong
jag berättar dem för mina vänner
de hör min jävla sång

Det är mycket som jag inte fattar
varför lurar du mig gång på gång?
Jag vill skrika åt dig när du skrattar
du är min jävla sång




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 23:17



Bookmark and Share


  H.C.B
jaaa visst ääääär jaaagggggg kolla på mig jag dansar
2018-03-09

  Maria Sundelin VIP
Mycket som behöver ut här
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP