Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla

 

 

alla samtal
lever kvar
i jorden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-31 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser