Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara bevis

Var tvungen att hela tiden bevisa mig också
Eller motbevisa det andra
Aldrig fick något vara
Bara
Sådär det var
De förstod ju heller aldrig bevis så som de var
Tänkte jag

Sedan ville heller ingen ha bevis
De struntade i vad jag sa och om jag tänkte
Blev helt ignorerad
Bara sådär
De förstod ju definitivt ingenting
Tänkte jag

Bara jag förstod det som skedde
Tänkte jag
Helt oförskylld naken
Om det räckte
Men jag hade vid intresse
Bara så där
Bevis

Bara bevis




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2017-12-31 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP