Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej till dig

Vill du ha en axel, släppa ut din gråt?
Det är svårt att tro på dig när du säger förlåt
därför får du vänta tills du nyktrat till
nyktrat till på riktigt, det känns inte som du vill

Vill du låna pengar kan du inget få
för du måste ensam se hur illa det kan gå
du vet hur det känns att leva med en skuld
men har ingen aning om vad som är äkta guld

Vill du ha ett offer, sök nån annanstans
det är ingen annans fel att du är ur balans
så du kan få utbrott och skrika tills du spyr
det är inte första gången allt går överstyr

Vill du söka tröst så tror du ju på Gud
lyssnar ingen annan är det riktigt hårda bud
det är inte heller säkert att Gud hör
Varför inte bry dig lite mer om vad du gör?

Du vill ha min kärlek, den blir aldrig din
för det finns en annan som jag vill ska vara min
lek inte med livet, lek inte med mig
jag vill inte höras mer, jag säger nej till dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 04:46



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hoppas den når fram en dag
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP