Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låg

 

 

tröskelhöjd för

 

låghalt ego 

 

simmar i motvind

 

grått skum väller 

 

över 

 

in 

 

förlamande 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-31 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik